Βραβεία Ιατρικής Αναγνωσιμότητας στον Κλάδο της Υγείας

Υπό την αιγίδα του Ινστιτούτο Ψηφιακού Μετασχηματισμού 

 Τα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας θα πραγματοποιηθούν για 2η φορά στη χώρα μας υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον κλάδο της Υγείας.

Τα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας  ή αλλιώς Medical Recognition Awards, αποτελούν πια έναν καταξιωμένο θεσμό στη συνείδηση των ιδιωτών ιατρών. Η ιδέα για τα βραβεία δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη να αναδειχθεί το σπουδαίο επιστημονικό δυναμικό που έχει η Ελλάδα στον τομέα της Υγείας. Τα βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τον ιδιώτη ιατρό ή την ιδιωτική κλινική που έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα από τον κόσμο αλλά και σημαντική ψηφιακή παρουσία.

Στόχος η απόκτηση θετικής δημοσιότητας αλλά και η ενίσχυση της εμπιστοσύνη με τους ασθενείς.

Τα βραβεία θα διοργανωθούν για 2η χρονιά στην Ελλάδα και θέτουν αρκετά υψηλά τον πήχη για μια διοργάνωση αντίστοιχη με του εξωτερικού. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί και φέτος Διαδικτυακά και αναμένεται τα μεγαλύτερα ονόματα του Ιατρικού χώρου να στηρίξουν την διοργάνωση. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα γίνει από ειδική επιτροπή που θα οριστεί από το Ινστιτούτο Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον κλάδο της Υγείας.